“Anaokulu Çocuklarıyla İstiklal Marşı Şenliği” Konulu Etkinlik

Konya Niyaz Usta İlkokulu Anasınıfına devam eden 27 çocuğun, öğretmen Güler AKSOY sorumluluğunda Üniversitemizde 25.03.2019 tarihinde 10.20-11.15 saatleri arasında BZ21 Nolu salonda İstiklal Marşı okumuşlardır, ardından vatan sevgisi konusunda çocuklarla Üniversite öğrencilerimiz söyleşi yapmışlardır. Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü ve programa katılmaya istekli farklı bölümlerden öğrencilerin, çocuklarla etkileşim kurma becerilerini artırmaları hedeflenmiştir. 4-6 yaş grubundaki 27 öğrenci 2 sorumlu öğretmen ile  Üniversitemizin öğrencileri tanışma oyunları oynamışlardır, ardından çocuklar İstiklal Marşını okumuş ve sohbet etmişlerdir.

“Anaokulu Çocuklarıyla İstiklal Marşı Şenliği” Konulu Etkinlik “Anaokulu Çocuklarıyla İstiklal Marşı Şenliği” Konulu Etkinlik