Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinlikleri

Engelli bireylerin yaşantılarına ve sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Üniversitemizde bir farkındalık programı yapılmıştır.

Program dünya engelliler günü olan 3 Aralık Salı günü saat 11.00-12.30 arasında Sosyal Tesislerimizin önündeki boş alanda yapılmıştır. İşitme ve görme engelli bireylerle ilgili empati yapabilme becerilerini geliştirmek amacıyla Sosyal Tesislerimizin önündeki küçük bir alana parkurlar kurulmuştur. Gönüllü Üniversitelilerin, görme ve işitme duyuları materyal ile engellenerek ya da tekerlekli sandalye ile kampüs içinde bir yerlere gitmesi istenerek empati becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmiştir.

Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinlikleri Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinlikleri Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinlikleri Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinlikleri