Dünya Engelliler Haftasında Özel Çocuklarla Eğlence

Dünya Engelliler Haftasında Özel Çocuklarla Eğlence Düzenlendi

KTO Karatay Üniversitesi, Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftasında özel gereksinimli çocukların yüreğine dokundu.

Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri tarafından 12 Mayıs 2022 tarihinde Konya Üç Boyut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde etkinlikler gerçekleştirildi.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluk Başkanı Fatma Şenel “Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde verilen bedensel, zihinsel, işitme ve öğrenme gibi alanlarda yaşıtlarına göre gelişimsel yetersizlikler gösteren çocuklara özel programlar uygulanmaktadır. Özel çocukların yüzünde tebessüm olabilmek, onlara farklı, eğlenceli bir gün sunabilmek amacı ile çıkılan bu yolda dans kareografileri, yüz boyama, eşleştirme oyunları, marakas ile ritim çalışmaları gerçekleştirdik. Destek veren tüm öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.