Engelli Çocuklar Sanat Sergisi Etkinliği

Karatay Özel Eğitim Meslek Okulunda öğrenim gören engelli çocukların yaptıkları sanat çalışmalarını Üniversitemiz B Blok Fuaye Alanında sergilenmiştitr. Üniversitemizin öğrencileri bu okulda staj yapmaktadırlar. Engelli çocukların yaptıkları etkinliklerde öğrencilerimiz aktif rol almakta olup, bu özel çocukların el sanatları, matbaa malzemeleri, yiyecek yapımı, resim, ahşap işleri gibi ürünlerinin Üniversitemizde sergilenerek farkındalık oluşturulması yönünde öğrencilerimizin gayret ve önerileri olmuştur. Sergi yoluyla özel gereksinimli bireylerin meslek eğitiminde başarıları konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenmiştir. Programda açılış sayın Valimiz, Rektörümüz, Karatay Kaymakamı, il Milli Eğitim Müdürü ve üniversitemizden katılım gösteren dekan ve müdürlerimiz ile yapılmıştır.

Engelli Çocuklar Sanat Sergisi Etkinliği Engelli Çocuklar Sanat Sergisi Etkinliği Engelli Çocuklar Sanat Sergisi Etkinliği