Farklı Bakış Açılarıyla Eğitim Günleri Etkinliği

20 Mayıs 2017 Cumartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında Türkiye geneli katılımın gerçekleştiği bir eğitim programı planlanmıştır. Program, 3EN Eğitim Şirketiyle işbirliği halinde gerçekleştirilmiştir.

Gün boyu süren teorik sunumların yanı sıra farklı amfi ve sınıflarda çocuk eğitimine yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Programa Türkiye’deki farklı üniversitelerin öğretim elemanları, üniversite öğrencileri, özel ve resmi orta öğretim kurumlarında görev yapan her branştan öğretmenler, yöneticiler ve velilerden 150 kişi ve 18 atölye yöneticisi eğitmen katılmıştır.

Üniversitemizin Sosyal Tesisleri 2. katta açılış konuşmaları yapılacak, ardından yeni derslik binasındaki sınıflarda teorik sunumlar; Sosyal Tesis zemin kattaki Sağlık Kültür ve Spor Koordinatörlüğü Toplantı Odasında ve A-Bloktaki Çizim Atölyesinde atölye çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Sosyal Tesislerin önündeki açık alanda 5 adet çadır kurulacak, sponsor eğitim firmaları tarafından tanıtım ve ikramlar yapılmıştır.

Farklı Bakış Açılarıyla Eğitim Günleri Etkinliği Farklı Bakış Açılarıyla Eğitim Günleri Etkinliği Farklı Bakış Açılarıyla Eğitim Günleri Etkinliği Farklı Bakış Açılarıyla Eğitim Günleri Etkinliği