HASTANEDE ÇOCUK GELİŞİMCİ OLMAK -2

KTO Karatay Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde 2 Mayıs 2021 tarihinde saat 14.15’ te Çocuk Gelişimci Saliha Kavazoğlu tarafından HASTANEDE ÇOCUK GELİŞİMCİ OLMAK konulu eğitimin ikinci webinarı gerçekleştirildi.

Herkesin yoğun ilgi gösterdiği, online olarak gerçekleştirilen webinarda Saliha Kavazoğlu çocukların sözel, kinetik, kişisel, sosyal, görsel, mantıksal, müziksel zekâlarını geliştirmelerine destek olunmasından, dil ve konuşma bozukluğu olan, öğrenme güçlüğü çeken, okuma-yazma problemi yaşayan, duygusal ve sosyal uyum problemi olan, zihinsel engelli, fiziksel yetersizliği olan, özel ve üstün yetenekli çocuklara gelişimsel değerlendirme yapılmasından, alt ıslatma, saldırganlık, antisosyal kişilik, yeme problemi, okul korkusu, çalma, yalan söyleme, dikkat eksikliği gibi problemler yaşayan çocuğa ve ailesine verilen destekler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.