Hastanede Çocuk Gelişimci Olmak

KTO Karatay Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde 18 Nisan 2021 tarihinde saat 13.00’ te KTO Karatay Üniversitesi mezunu Derya GÖKÇİL MAVİ tarafından HASTANEDE ÇOCUK GELİŞİMCİ OLMAK konulu webinar gerçekleştirildi.

Herkesin ücretsiz katılım sağlayabildiği, online olarak gerçekleştirilen ve katılımcılar tarafından çok beğenilen webinar da Derya GÖKÇİL MAVİ çocuğun tüm gelişim alanlarının (bilişsel, dil, psiko-sosyal, öz bakım ve motor gelişim) takibi, çocukların gelişimi ve eğitiminde alınacak önlemler hakkında ki çalışmaları, anne- baba eğitimi ve danışmanlığı, yatan çocuk bölümlerindeki hastalara gelişimsel ve eğitimsel etkinlik çalışmaları hakkında bilgi verildi.