Konya Çocuk Destek Merkezindeki Çocuklarla Söyleşi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ÇODEM kurumunda kalan 12-16 yaş grubundaki çocuklara yönelik sosyal etkileşim programı yapılmıştır.

Etkinlik, Çocuk Gelişimi ve Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencilerinin rehberliğinde, ensest ve istismara maruz kalmış genç kızların hayata umutlu bakmalarını amaçlayan kısa bir söyleşi programı niteliğindedir.

Konya Çocuk Destek Merkezinde (ÇODEM) kalan 35 genç kız ile 15 üniversite öğrencimiz Etraf Kafe’de öğrencilerle tanışmışlardır. Umut aşılayan ve yaşama sevinci içerikli söyleşiyi gerçekleştirdikten sonra üniversite öğrencilerimiz misafirlere waffle ikramında bulunmuşlardır. Açık alanda oyunlar oynamışlardır. El baskısı yapılmıştır.

Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin renkli kartondan yaptıkları minik hediye kutuları verilerek program sonlandırılmıştır.