Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

19 Nisan Çarşamba günü saat 14.00 için Kutlu Doğum Haftasında manevi değerlerimizde farkındalığı arttırmak amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM) tarafından organizasyon düzenlenmiş; fiziksel ve cinsel istismara maruz kalmış 11-18 yaş grubundaki çocukların Kutlu Doğum Haftası kutlamalarını Üniversitemizde yapmaları için KARÇEM’den talepte bulunulmuştur.

Etkinlik kapsamında ÇODEM’deki çocuklar tarafından Kutlu Doğum Haftasının önemine yönelik bir tiyatro gösterisi sunulmuş, ilahi söylenmiş ve bu vesileyle istismar mağduru bu çocukların sosyal hayata uyumlarının desteklenmesi amacıyla Üniversitemiz personeli ve öğrencileriyle konuşup kaynaşmaları sağlanmıştır.

Etkinliğin 19.04.2017 Çarşamba günü saat 14.00’de Sosyal Tesisler 2. Katta Toplantı Salonunda yapılması planlanmıştır. Sahnede 11-18 yaş grubundan 18 çocuk tiyatro gösterisi sunacak, manevi değerlerimizin önemine ilişkin konuşmalar yapılmıştır.

ÇODEM görevlilerinin kontrolünde 60 adet 11-18 yaş grubundan çocuk ve yaklaşık 20 görevli gelmiş(toplam 80 konuk) programı izlemişlerdir. Programın 1,5 saat sürmüştür. Programın ardından konuklarımız için çay, meyve suyu ve pasta ikramı yapılmıştır.

Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Kutlu Doğum Haftası Etkinliği