Özel Gereksinimli Çocuklarla İletişim

Özel Gereksinimli Çocuklarla İletişim Semineri Gerçekleştirildi

KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerine, 3 Aralık 2021 tarihinde 16.30’da C Blok Konferans Salonu’nda, KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Demet Akarçay Ulutaş tarafından ‘‘Engelli Bireylerle iletişim’’ semineri verildi.

KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Demet Akarçay Ulutaş tarafından verilen bu eğitimde işitsel engelli birey destek eğitim programı, zihinsel engelliler destek eğitim programına, bedensel engelliler destek eğitim programına, engelli bireylerle iletişim kurma yollarına, sağlıklı iletişim kurma temellerine değinildi.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluğu ile birlikte paydaş toplulukların yer aldığı, herkesin ücretsiz katılım sağlayabilme fırsatını bulduğu ve yüz yüze olarak gerçekleştirilen eğitim öğrencilere ışık oldu.